Jone Urkizu Mendiola

Jaioteguna / Fecha de nacimiento:

1979 - 01 - 31

Herria / Localidad:

Azkoitia (Gipuzkoa)

Taldea / Equipo:

Kulum Sport

Korrikalariari buruzko berriak.

Noticias sobre la corredora.

Palmares

 

2018
3º Els Bastions® Skyraces 2018 - Trail 

2017
3º Ehunmilak Ultra-Trail® 2017

Els Bastions® Skyraces 2017 

1ª Enkarterri Extrem Trails 2017 - Enkarterri Extrem Trail Long

 

2016
3º Ultratrail de les Valls d'Aneu

3ª Apuko Ultratrail

2015
1ª Ultra Trail Apuko

2015
3ª Hiru Handiak
1ª Ultra Apuko Extrem (Euskal Herriko Txapelketa)

JARRAI GAITZAZU SÍGUENOS

ehultratrail@gmail.com

CARRERAS                                 

Enkarterri Extrem

Euskalraid

EH Mendi erronka

Hiru Haundiak

Ehunmilak

G2Haundiak

Nafarroa Extrem

Bocineros Xtrem     

Las novedades y noticias sobre las carreras y corredores vascos