Jone Urkizu Mendiola

Jaioteguna / Fecha de nacimiento:

1979 - 01 - 31

Herria / Localidad:

Azkoitia (Gipuzkoa)

Taldea / Equipo:

Kulum Sport

Korrikalariari buruzko berriak.

Noticias sobre la corredora.

Palmares

 

2018
3º Els Bastions® Skyraces 2018 - Trail 

2017
3º Ehunmilak Ultra-Trail® 2017

Els Bastions® Skyraces 2017 

1ª Enkarterri Extrem Trails 2017 - Enkarterri Extrem Trail Long

 

2016
3º Ultratrail de les Valls d'Aneu

3ª Apuko Ultratrail

2015
1ª Ultra Trail Apuko

2015
3ª Hiru Handiak
1ª Ultra Apuko Extrem (Euskal Herriko Txapelketa)